ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Βρείτε οικοδομικά υλικά αρίστης ποιότητας στην εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞ. στην Πάτρα για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιλέξτε ανάμεσα στο πλήθος οικοδομικών υλικών που διαθέτουμε για εφαρμογή σε νεόκτιστα και παλιά κτίρια που θα σας προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα για χρόνια. Συγκεκριμένα, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε οικοδομικά υλικά όπως άμμος, αμμοχάλικο, ασβέστης που φέρουν την υπογραφή και την ποιότητα κορυφαίων εταιρειών του κλάδου που κατασκευάζουν και εμπορεύονται οικοδομικά υλικά.


Γενικότερα, η εμπορική δραστηριότητα της ΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞ επεκτείνεται και σε προϊόντα δόμησης που αντιπροσωπεύουν καταξιωμένους οίκους του κλάδου και διαθέτουν υψηλά επίπεδα ποιότητας και προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, εμπορευόμαστε υλικά ξηράς δόμησης, καμινάδες, είδη περίφραξης και πλέγματα που μπορούν να δώσουν μια πιο λειτουργική πινελιά στο χώρο σας και να θέσουν νέα όρια σε αυτόν. Επιπλέον, διαθέτουμε υαλότουβλα, υλικά για την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων και πολυκαρβονικά φύλλα για ειδικές κατασκευές.

Στο χώρο της ΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞ. θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες που αφορούν κατασκευής και συντήρησης του κτιρίου σας.